Telefonkönyv

Regisztráció

A szakdolgozati regisztráció menete

Kapcsolódó információk az általános információk és a határidők menüpont alatt találhatók, regisztráció előtt onnan legyenek szívesek tájékozódni!!!

Ezen a honlapon az online témaválasztás történik. Ezen kívül, ha még nem teljesítette a hallgató a kapcsollódó tantárgyat, akkor azt a Neptun rendszerben kell felvennie. A két időszak nem teljesen fedi egymást, illetve a témára történő online regisztráció és a tantárgyfelvétel nincs összekötve.

Egy adott témára adott oktatóhoz jelentkezik a hallgató, a regisztráció csak egyetlen helyre történhet.

A jelentkezésnél a gyorsaság dönt (hasonlóan mint pl. a vizsgajelentkezésnél a Neptunon). Egy témára csak egy hallgató tud jelentkezni (viszont egy oktatónál ugyanaz a téma többször is megjelenhet, ilyenkor az annyi témának minősül, ahányszor megjelenik). Ha adott oktató témái elfogynak, akkor nem tudunk hozzá újakat kiírni. Ha az oktatónál még van szabad hely, de nem arra témára, amit a hallgató elképzel, akkor érdemes rájelentkezni, az oktatók rugalmasak ilyen téren. A témák általánosak, azon belül majd a belső konzulenssel kell konkretizálni.

Az alábbiakban az alapszakos (beletartozik a felsőoktatási szakképzés, a szakirányú továbbképzések közül a gazdálkodási szakmérnök és a jogász-, mérnök-, orvos-közgazdász) és a mesterszakos témák (szakszeminárium/diplomamunka I-re) tölthetők le (excel fájlként megtekintésre aktuális időszakban).

A  2018/19-es tanév tavaszi félévének témái:

NEM itt választanak a sportdiplomáciai szaktanácsadó, a controlling szakközgazdász és az MBA szakirányú továbbképzések hallgatói. Ők külön értesítést kapnak tanulmányi ügyintézőjüktől.

Alapszakos témák (felsőoktatási szakképzésre és szakirányú továbbképzésre is vonatkozik)

Mesterszakos témák - SZAKSZEMINÁRIUM I./diplomakonzultáció I.

A regisztráció alapvetően egy félévre érvényes, azaz
az alapszakon, felsőoktatási szakképzésen és szakirányú továbbképzésen ha az adott félévre regisztrál valaki de nem ad le dolgozatot, akkor újra regisztrálnia kell majd arra a félévre, amikor meg szeretné írni;

mesterszakon szakszeminárium I-re kell online regisztrálni, továbbá:

  • aki a szakszeminárium I-et teljesíti, egy alkalommal, a közvetlenül következő félévre továbbvisszük a regisztrációt (csak akkor kell e-mailben jelezni, ha mégsem folytatja valaki a közvetlenül következő félévben,
  • ha a hallgató nem teljesítette a szakszeminárium I. tantárgyat, akkor újra online kell bejelentkeznie témaválasztással - ahogy a Neptunon is újra fel kell vennie a tanttárgyat és mivel ez a szakszeminárium II-nek előtanlmányi követelménye, nem teljesíthető egyazon félévben a kettő,
  • aki nem a közvetlenül  a szakszeminárium I. teljesítését követő félévben folytatja a szakszeminárium II-t, illetve be volt jelentkezve már szakszeminárium II-re, de nem adta le a diplomamunkát, annak nem online, hanem e-mailben kell regisztrálnia Gersei Gabriellánál (gerseig@sze.hu).

REGISZTRÁCIÓ

A fenti excel táblázatok online formában itt jelennek meg majd a regisztrációs időszak alatt annyi különbséggel, hogy plusz egy oszlop lesz, ahol a jelentkezem szóra kattintva választható ki a téma, és az ezután megjelenő rövid űrlapot kell kitölteni a személyes adatokkal (pontosan legyenek szívesek megadni az adatokat!) és annak ellküldésével véglegesíteni a jelentkezést. (Ez a táblázatos online jelentkezési felület csak a jelentkezési időszakban aktív.)

KÉRJÜK FIGYELMESEN KITÖLTENI AZ ADATOKAT, KÜLÖNÖSEN AZ E-MAIL CÍMET, MERT A VISSZAIGAZOLÁS ARRA MEGY!

ALAPSZAKOS REGISZTRÁCIÓ (felsőoktatási szakképzésre és szakirányú továbbképzésre is vonatkozik)

MESTERSZAK - SZAKSZEMINÁRIUM I-ES REGISZTRÁCIÓ

A határidő után nem tudunk további regisztrációt elfogadni.

A regisztráció visszaigazolása részben a jelentkezéskor történik - a rendszer automatikus üzenetet küld, majd egy ellenőrző táblázat kerül köre-mailként kiküldésre a regisztrált hallgatók számára.

 

 

Kautz Gyula Gazdaságtudományi Kar Eseménynaptára

Nyári záróvizsga időszak 2019. június 19. 00:00 - 2019. június 28. 19:00
IX. Nemzetközi Mikroalga Szimpózium 2019. június 25. 00:00 - 2019. június 26. 01:00
Diplomaátadó ünnepély -MÉK 2019. június 28. 10:00 - 11:00
Vizsgaidőszak vége 2019. június 29.