Telefonkönyv

Regisztráció

A szakdolgozati regisztráció menete

Kapcsolódó információk az általános információk és a határidők menüpont alatt találhatók, regisztráció előtt onnan legyenek szívesek tájékozódni!!!

Ezen a honlapon az online témaválasztás történik. Ezen kívül, ha még nem teljesítette a hallgató a kapcsollódó tantárgyat, akkor azt a Neptun rendszerben kell felvennie (részleteket lásd a megfelelő menüpont alatt). A két időszak nem teljesen fedi egymást, illetve a témára történő online regisztráció és a tantárgyfelvétel nincs összekötve.

Egy adott témára adott oktatóhoz jelentkezik a hallgató, a regisztráció csak egyetlen helyre történhet.

A jelentkezésnél a gyorsaság dönt (hasonlóan mint pl. a vizsgajelentkezésnél a Neptunon). Egy témára csak egy hallgató tud jelentkezni (viszont egy oktatónál ugyanaz a téma többször is megjelenhet, ilyenkor az annyi témának minősül, ahányszor megjelenik). Ha adott oktató témái elfogynak, akkor nem tudunk hozzá újakat kiírni. Ha az oktatónál még van szabad hely, de nem arra témára, amit a hallgató elképzel, akkor érdemes rájelentkezni, az oktatók rugalmasak ilyen téren. A témák általánosak, azon belül majd a belső konzulenssel kell konkretizálni.

Az alábbiakban az alapszakos (beletartozik a felsőoktatási szakképzés, a szakirányú továbbképzések közül a gazdálkodási szakmérnök és a jogász-, mérnök-, orvos-közgazdász) és a mesterszakos témák (szakszeminárium/diplomamunka I-re) tölthetők le (excel fájlként megtekintésre aktuális időszakban).

A  2020/21-es tanév őszifélévének témái:

NEM itt választanak a szakirányú továbbképzések hallgatói. Ők külön értesítést kapnak ügyintézőjüktől.

Alapszakos témák (felsőoktatási szakképzésekre is vonatkozik) A műszaki  menedzser projektmenedzsment specializáció számára kiírt témákat megjelöltük, kérjük, hogy ők elsősorban ezek közül a témák közül válasszanak, de akár a többi téma is nyitva van számukra. A többi hallgatót kérjük, hogy elsősorban ne a műszaki menedzsereknek megjelölt témákat válasszák.

Mesterszakos témák - SZAKSZEMINÁRIUM I./diplomakonzultáció I.

A regisztráció alapvetően egy félévre érvényes, azaz
az alapszakon, felsőoktatási szakképzésen ha az adott félévre regisztrál valaki de nem ad le dolgozatot, akkor újra regisztrálnia kell majd arra a félévre, amikor meg szeretné írni;

mesterszakon diplomamunka konzultáció I-re kell online regisztrálni, továbbá:

  • aki a dipomamunka konzultáció I-et teljesíti, egy alkalommal, a közvetlenül következő félévre továbbvisszük a regisztrációt (csak akkor kell e-mailben jelezni, ha mégsem folytatja valaki a közvetlenül következő félévben,
  • ha a hallgató nem teljesítette a diplomamunka konzultáció I. tantárgyat, akkor újra online kell bejelentkeznie témaválasztással - ahogy a Neptunon is újra fel kell vennie a tantárgyat és mivel ez a diplomamunka konzulcátió II-nek előtanlmányi követelménye, nem teljesíthető egyazon félévben a kettő,
  • aki nem a közvetlenül  a diplomamunka konzultáció I. teljesítését követő félévben folytatja a diplomamunka konzultáció II-t, vagy be volt jelentkezve már diplomamunka konzultáció II-re, de nem adta le a diplomamunkát, annak nem online, hanem e-mailben kell regisztrálnia Gersei Gabriellánál (gerseig@sze.hu).

REGISZTRÁCIÓ

A fenti excel táblázatok online formában itt jelennek meg majd a regisztrációs időszak alatt annyi különbséggel, hogy plusz egy oszlop lesz, ahol a jelentkezem szóra kattintva választható ki a téma, és az ezután megjelenő rövid űrlapot kell kitölteni a személyes adatokkal (pontosan legyenek szívesek megadni az adatokat!) és annak ellküldésével véglegesíteni a jelentkezést. (Ez a táblázatos online jelentkezési felület csak a jelentkezési időszakban aktív.)

KÉRJÜK FIGYELMESEN KITÖLTENI AZ ADATOKAT, KÜLÖNÖSEN AZ E-MAIL CÍMET, MERT A VISSZAIGAZOLÁS ARRA MEGY!

ALAPSZAKOS REGISZTRÁCIÓ (felsőoktatási szakképzésre és szakirányú továbbképzésre is vonatkozik)

MESTERSZAK - SZAKSZEMINÁRIUM I-ES REGISZTRÁCIÓ

A határidő után nem tudunk további regisztrációt elfogadni.

A regisztráció visszaigazolása részben a jelentkezéskor történik - a rendszer automatikus üzenetet küld, majd egy ellenőrző táblázat kerül köre-mailként kiküldésre a regisztrált hallgatók számára.

 

 

Kautz Gyula Gazdaságtudományi Kar Eseménynaptára

Gyerekegyetem 2020 2020. június 22. - 2020. június 26.
Vizsgaidőszak vége 2020. június 27.
Szenátusi Ülés 2020. június 29. 14:00 - 16:00