Helyszíni szakmai látogatáson járt a Turizmus és Vendéglátás Tanszék kutatócsapata

A Turizmus és Vendéglátás Tanszék kutatócsapata – Dr. Kundi Viktória tanszékvezető, Dr. Kupi Marcell és Dr. Kőmíves Csaba egyetemi docensek, valamint 10 kiváló hallgató, akik a projektben kutatócsapatként dolgoznak együtt – szakmai látogatást tett a Pannonhalmi Pálinkárium üzemben.

A program során a résztvevők megismerkedtek a pálinka kulturális és történeti hagyományaival, valamint az előállítás teljes folyamatával. A rendkívül informatív szakmai előadást Barabás Attila, a Győri Likőrgyár Zrt. vezérigazgatója tartotta.

A nap egyik kiemelt eleme egy 8 tételes pálinkakóstoló volt, amely különleges élményt és értékes gyakorlati tudást adott a hallgatóknak.

A látogatás inspiráló szakmai tapasztalatokkal gazdagította a csapatot, és új nézőpontokat nyitott meg a kutatási együttműködésben.

Hasonló cikkek