A Széchenyi-egyetem hallgatói ötleteltek a mosonmagyaróvári fürdő projektjében

A gyakorlatorientált projektalapú oktatás jegyében egy három elemből álló szakmai együttműködés vette kezdetét a Flexum Thermal & Spa és a Széchenyi István Egyetem Kautz Gyula Gazdaságtudományi Kar Turizmus és Vendéglátás Tanszék, valamint a Vezetéstudományi és Marketing Tanszék között.

Képernyőkép 2023-07-11 133421.png

Kép forrása: Kisalföld.hu

Az aktuális piaci igényeket felvázolva a mosonmagyaróvári fürdőkomplexum projekttémákat ajánlott Széchényi István Egyetem Kautz Karán a „Idegenforgalmi rendezvények szervezése” és „Marketingkommunikáció I.” tantárgyakhoz.  Vizsy Ferenc, a Flexum Thermal & Spa  marketingvezetője vendégelőadást tartott a hallgatónak. Prezentációja során bemutatta a fürdőlétesítmény múltját, jelenét, és jövőbeni célkitűzéseit, majd a hallgatók ellátogattak a fürdőbe. A helyszínbejárást követően a projektfeladatokhoz kapcsolódó szakmai beszélgetést követően egy csobbanásra is vendégül látták a diákokat és tanáraikat. Ezt követően a 16 hallgatói csoport a gyakorlatban szerzett tapasztalatok és a képzés során elsajátított elméleti tudás összehangolásával elkészítette a projektmunkáját, majd ismertették ötleteiket a „Flexum Értékelő Bizottsága” előtt. A legjobbak jutalma egy két főre szóló egy napos teljes körű vendéglátás a Flexum Thermal & Spa-ban. A második, harmadik helyezettek, valamint a különdíjasok egy-egy fürdőbelépővel gazdagodtak.

 

A teljes cikk a következő linken olvasható: https://www.kisalfold.hu/helyi-gazdasag/2023/07/a-szechenyi-egyetem-hallgatoi-otleteltek-a-mosonmagyarovari-furdo-projektjeben#google_vignette

Kari események

Méltányossági vizsgák 2024. július 3. 00:00 - 2024. július 6. 01:00