Témaválasztás MSc

A mesterszakos hallgatóknak már a szakszeminárium/diplomamunka konzultáció I. tantárgy felvételének félévében  online témát kell választaniuk, hiszen belső konzulensre e tantárgy teljesítéséhez is szükség van.

A hallgatónak a saját szakján elsajátított ismeretekhez kapcsolódó témát javasolt választania

A Logisztikai és Szállítmányozási Tanszék témáit a mesterképzésnél csak a logisztikai menedzsment/ellátásilánc menedzsment szak választhatja, ugyanakkor ezen szakos hallgatók választhatnak más tanszékek témái közül is.

Mesterszakon diplomamunka konzultáció I-re kell online regisztrálni, továbbá:

· aki a diplomamunka konzultáció I-et teljesíti, egy alkalommal, a közvetlenül következő félévre továbbvisszük a regisztrációt (csak akkor kell e-mailben jelezni, ha mégsem folytatja valaki a közvetlenül következő félévben),

·  ha a hallgató nem teljesítette a diplomamunka konzultáció I. tantárgyat, akkor újra online kell bejelentkeznie témaválasztással - ahogy a Neptunon is újra fel kell vennie a tantárgyat és mivel ez a diplomamunka konzultáció II-nek előtanulmányi követelménye, nem teljesíthető egyazon félévben a kettő,

·  aki nem közvetlenül  a diplomamunka konzultáció I. teljesítését követő félévben folytatja a diplomamunka konzultáció II-t, vagy be volt jelentkezve már diplomamunka konzultáció II-re, de nem adta le a diplomamunkát, annak nem online, hanem e-mailben kell regisztrálnia Kiss-Leizer Rékánál (kissleizer.reka@ga.sze.hu).

 

A benyújtott és elégtelentől különböző érdemjegyre bírált szakdolgozatot a benyújtástól számított három évig nem lehet újra írni, a három év leteltével viszont mindenképpen új szakdolgozatot kell készíteni, tehát akkor újra témát kell választani.

A jelentkezésnél a gyorsaság dönt (hasonlóan mint pl. a vizsgajelentkezésnél a Neptunon). Egy „sorra” csak egy hallgató tud jelentkezni, minden hallgató csak egyszer tud jelentkezni. A megjelenítettnél több témasort nem tudunk kiírni. A témák általánosak, azon belül majd a belső konzulenssel kell pontosítani.

 

Témák excel fájlban kattintással elérhetők – tájékoztatásul.

 

REGISZTRÁCIÓ MESTERSZAKOSOKNAK (kattintásra nyílik meg)

csak a regisztrációs időszakban elérhető felület, táblázatos megjelenés, az utolsó oszlopban lehet jelentkezni a témára. A megjelenő űrlap kitöltésére 5 perc áll rendelkezésre, a sikeres jelentkezésről a képernyőn is megjelenik üzenet, valamit a regisztráció során megadott e-mail címre is megy visszajelzés (az időszak elején ez időt vesz igénybe).

Kari események

MEFOB Fesztivál (Oktatási szünet) 2024. április 29. 00:00 - 2024. május 3. 01:00
Turizmus Klub - Káldi Emese 2024. május 8. 17:30 - 18:30
Útiköltség leadása 2024. május 10. 00:00 - 01:00
Szorgalmi időszak vége 2024. május 11. 00:00 - 01:00
Vizsgaidőszak kezdete 2024. május 13. 00:00 - 01:00
Konferencia utazás táblázat leadása 2024. május 15. 00:00 - 01:00
Útiköltség leadása 2024. június 10. 00:00 - 01:00