MNB Tehetség Centrum

mnbmagyarnemzetibankyoutube.jpg

 

A Magyar Nemzeti Bank, Kiválósági Mentorprogramjának jó tapasztalatait összegyűjtve, a Budapesti Metropolitan Egyetemmel együttműködve létrehozta a MyBrand Centre for Excellence Kiválósági Mentorközpontot.

A központ célja, hogy az MNB Kiválósági Ösztöndíjprogramjának kiegészítéseként támogatást nyújtson azon korábban MNB Kiválósági Ösztöndíjban részesülő hallgatóknak, akik szakmai tanulmányaik, kutatómunkájuk végzéséhez igénylik ezt. A szakmai támogatás keretein belül a jelentkező hallgatók kutatási témájuk, érdeklődésük alapján kaphatnak segítséget elismert közgazdasági szakemberektől, kutatóktól. A programban szakmai előadások, workshopok is segítik a hallgatók szakmai fejlődését. A programot a Magyar Nemzeti Bank a Budapesti Metropolitan Egyetemmel közösen valósítja meg.

 

A program keretében a szakmai támogatás mellett a legjobban teljesítők lehetőséget kapnak az MNB gyakornoki programjába való csatlakozásra, a kimagasló eredményt felmutatók pénzjutalomban részesülnek, többletpontot kapnak a Kiválósági Ösztöndíj pályázaton.

 

 A programba a korábban MNB Kiválósági Ösztöndíjban részesült hallgatókat várjuk.

 

 A program részleteiről és a pályázat feltételeiről az alábbi oldalon tájékozódhat:

 

 MNB Tehetség Centrum - Magyar Nemzeti Bank | Budapesti Metropolitan Egyetem 

 

http://mnbtehetsegcentrum.hu/

Események